Hinnasto

Torpan metsän voi vuokrata täysin omaan käyttöönsä niin pitkäksi aikaa kerrallaan kuin alueen varauskalenterissa on tilaa. Varaukset maksetaan verkkokaupassa jossa on paljon erilaisia maksutapavaihtoehtoja. Hinnat sisältävät alv. 24 %.

Aina sama hinta

Vuokraushinta on aina sama riippumatta siitä, kuinka monta ystävää tuot mukanasi. Minimivaraus on puoli tuntia, ja aikaa voi kasvattaa varauskalenterissa puolen tunnin porrastuksilla.

Yöaika puoleen hintaan

Yökyöpelit pääsevät kello 21.00 – 07.00 välisenä aikana metsään puoleen hintaan.

Päivävuorot klo 07.00-21.00                                                           

0,5 h 18,00  (joka viikonpäivä)                                      

1 h     29,00 € (joka viikonpäivä)                                                                           

1,5 h  42,00 € (joka viikonpäivä)                                                                                   

2 h     55,00 € (joka viikonpäivä)                        

Yövuorot 21.00-07.00 (joka viikonpäivä)

0,5 h 9,00 €                                                         

1 h     14,50 €                                                       

1,5 h  21,00 €

2 h     27,50 €


Yöpyminen metsässä

Yöpymisen hintaan vaikuttaa aika, joka metsässä vietetään. Hintahaitari on 80-130 e. Esimerkiksi klo 21-08 maksaa 80 e ja klo 18-10 on 120 e. Yöpymisaikaa voi siis säädellä omien tarpeiden mukaan. Yöpymisvaraukset ja hintatiedustelut tehdään info@torpanmetsa.fi sähköpostin kautta.


Aluetta vuokrataan myös pitemmäksi aikaa. Ota yhteyttä sähköpostitse info@torpanmetsa.fi, niin laaditaan teidän tarkoituksiin sopiva paketti.

Voit myös ostaa verkkokaupastamme 5-kerran ja 10-kerran sarjakortteja tai lahjakortteja metsään.


Halutessasi voit liittää 1,5 ja 2 h vuoroille nuotion käytön ja ostaa n. 8 kg:n säkillisen kuivattuja klapeja grillailua ja tunnelmointia varten. Polttopuut toimitetaan laavulle. Hinta: 5 euroa / säkki

Leikkitreffit (1h) 7€/ koira

Leikkitreffit on tarkoitettu koirille, jotka haluavat touhuta metsässä muiden koirien kanssa ja suhtautuvat ystävällisesti lajitovereihinsa. Leikkitreffejä järjestetään erikokoisille, -rotuisille ja -ikäisille koirille. Leikkitreffejä järjestetään kysynnän mukaan, treffejä ei ole säännöllisesti. Leikkitreffeistä ilmoitetaan facebookissa ja ajanvarauskalenterissa. Leikkitreffit toteutuu, jos osallistujia on vähintään 4 koiraa.

Varausehdot:

Tehtyä varausta ei voi perua, mutta sen voi siirtää maksutta toiseen ajankohtaan viimeistään 24 tuntia ennen varauksen alkua. Siirtopyynnöt sähköpostitse info@torpanmetsa.fi

Varauksen jälkeen saat sähköpostiisi viestin, jossa kerrotaan tarkemmat tulo- ja toimintaohjeet.